Jumping Amsterdam 2012 in de RAI

Donderdag 19 tot en met zondag 22 januari 2012 zijn drie hallen van de RAI het domein van de 53e editie van Jumping Amsterdam (2013: klik hier), voluit: Concours Hippique International Jumping Amsterdam. Het is een jaarlijks hoogtepunt op de hippische kalender, waarvoor de top uit de dressuur –en springruitersport graag naar de RAI komt, vanwege het programma, de gunstige datum en de vele prijzen.

Jumping Amsterdam biedt naast topsport een randprogramma met de The Flying Frenchman Action Show van Lorenzo, standhouders, eetgelegenheden en live optredens. Gerard Joling is te gast op de afterparty op vrijdagavond na de Telegraaf prijs (springruiters). Joke de Kruijf is dit jaar de hoofdgast op de Dressage & Show Night op zaterdag. Zij is bekend van musicals als ‘Phantom of the Opera’ en ‘Les Misérables’. Zaterdag vindt het Paarden Film Festival plaats in het RAI Auditorium, met paardenfilms voor jong en oud en de voorpremière van ‘War Horse’ van Steven Spielberg. Zondagochtend is het traditioneel voor de kinderen: kinderochtend.

Lees ook:Jumping Amsterdam 2013 in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2010 in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2014
Lees ook:Jumping Indoor Maastricht is terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>