Jumping Amsterdam 2013 in de RAI

Donderdag 17 tot en met zondag 20 januari 2013 is de Amsterdamse RAI het domein van de 54e editie van Jumping Amsterdam (2014: klik hier), een jaarlijks hoogtepunt op de hippische kalender. De mondiale top uit de dressuur –en springruitersport komt graag naar de RAI, vanwege de entourage, het programma en het enthousiaste publiek. Jumping Amsterdam staat bekend om een sterk deelnemersveld in de wereldbekerwedstrijd dressuur, met de Grand Prix Special op vrijdag en de FEI Reem Acra World Cup Dressage op zaterdag.

Ook springruiters uit de hele wereld weten de RAI te vinden, vanwege het programma, de gunstige data en de wel-gevulde prijzenpot. Vrijdag tot en met zondag zijn de beste springpaarden in Amsterdam te vinden. Donderdag is gereserveerd voor de Nederlandse top van basisruiters. Zondag wordt de minimarathon ’Mennen in Mokum’ gereden in vier teams wordt gestreden om de Jumping Amsterdam Destrictcup. Jumping Amsterdam biedt naast topsport een randprogramma met een promodorp en op vrijdag en zaterdag een After Party. Dit jaar komt de Franse show- en stuntman Mario Luraschi. Net als vorige edities sluit Gerard Joling vrijdag de Telegraafavond af tijdens de Amsterdamse Afterparty. Andere artiesten zijn onder meer Ruth Jacott (vrijdag) en Glennis Grace (zaterdag). Zondagochtend is het traditioneel voor de kinderen: kinderochtend.

Lees ook:Jumping Amsterdam: internationaal hippisch evenement in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2011 in de RAI
Lees ook:Donderdag 28 januari: start Jumping Amsterdam in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>