Jumping Amsterdam: internationaal hippisch evenement in de RAI

IMG_20160511_174002Donderdag 26 tot en met zondag 29 januari vindt in de Amsterdamse RAI de 58e editie plaats van Jumping Amsterdam, een internationaal hippisch evenement met Worldcup dressage en jumping competities. De mondiale top uit de dressuur- en springruitersport komt er graag voor naar de RAI, vanwege de entourage, het programma, een welgevulde prijzenpot en enthousiast publiek.

Vrijdagavond is er paardensport op het hoogste niveau, met de FEI World Cup Dressuur en spectaculaire springsport, zaterdagavond de Six Bar en zondagmiddag de Grote Prijs van Amsterdam. Donderdag is als vanouds gereserveerd voor de basisspringsport en nationale dressuur. Voor kinderen is er op zondag de Novotel Jumpertjes Kinderochtend. Jumping Amsterdam biedt naast topsport een randprogramma met entertainment, tientallen stands en eten en drinken. Na afloop van het sportprogramma zorgt Café Bolle Jan met een aantal artiesten op vrijdag en zaterdag voor een Amsterdams feestje. Tickets en tijden: zie website.

Lees ook:Jumping Amsterdam 2013 in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2012 in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam in de RAI
Lees ook:Donderdag 28 januari: start Jumping Amsterdam in de RAI
Lees ook:Jumping Amsterdam 2011 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>