Concours Hippique Haarlemmermeer 2011

Tot en met zondag 19 juni 2011 (Vaderdag) vindt de 102e editie plaats van het Concours Hippique Hoofddorp, inmiddels omgedoopt in Concours Hippique Haarlemmermeer (2013: klik hier). Gratis toegankelijk, in het Haarlemmermeerse Bos, met tal van wedstrijden en demonstraties dressuur en springen, een strodorp, braderie en kinderdorp. 

 

Zaterdag is onder meer de Hoefstag Dressuur Cup en voor de 14e maal het Open Veulenkampioenschap, een veulenkeuring met om 18.30 uur de finale: traditiegetrouw het begin van de showavond. Dan is onder meer de winnende Kür op muziek te zien, Stal Mekkes verzorgt een show met tuigpaarden en er is muzikaal vertier. Zondag wordt de Grote Prijs van de Haarlemmermeer verreden: de belangrijkste wedstrijd van het concours voor springruiters. Verder staan onder meer op het programma: het Concours Tweespan Tuigpaarden, de Barrage Grote Prijs Haarlemmermeer en de KNHS Silfit Masterclass, een unieke tuigpaarden competitie.

Lees ook:Concours Hippique Hoofddorp 2010
Lees ook:Concours Hippique Haarlemmermeer
Lees ook:Jumping Amsterdam 2011 in de RAI
Lees ook:Koningin bezoekt Concours Hippique Hoofddorp
Lees ook:Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant in Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>