EO Jongerendag 2012

Zaterdag 9 juni 2012 vindt in het Gelredome in Arnhem de 38e EO Jongerendag plaats (2014: klik hier), het evenement voor christelijke jongeren dat de Evangelische Omroep (EO) jaarlijks organiseert. Thema dit jaar is ‘Made for you’. Er zijn optredens van Casting Crowns, LZ7 en Shonlock. Spreker is Martin Brand, Kees Kraayenoord leidt voor de 7e  keer de worship en net als afgelopen jaren tekent Manuel Verderbos voor de presentatie.

Op het buitenterrein is van alles te beleven, zoals seminars (waaronder één exclusief voor jeugdleiders), workshops, meezingen, reen kunstplein, speeddaten en gamen. Het buitenterrein gaat om 11.00 uur open, het stadionprogramma begint om 13.30 uur. Om 21.00 uur is de EO Jongerendag afgelopen. Voetbalfans komen niks te kort: de EK-voetbal wedstrijd Nederland-Denemarken is op een groot scherm te bekijken. Tickets: zie website. Een groot deel van het stadionprogramma is live te volgen op Nederland 2, inclusief een kijkje achter de schermen en op het buitenterrein. Zondag 10 juni is op Nederland 3 vanaf 23.07 uur een uitgebreide terugblik op de dag te zien. . De allereerste EO Jongerendag vond plaats in de Martinihal in Groningen; de 25e editie in de Amsterdam ArenA zag een bezoekersrecord van 50.000 mensen.

Lees ook:EO Jongerendag 2014
Lees ook:EO Jongerendag 2011 in Gelredome
Lees ook:EO Jongerendag in Gelredome
Lees ook:Samen naar het EK voetbal kijken
Lees ook:EO Jongerendag viert 35e editie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>