EO Jongerendag 2011 in Gelredome

Zaterdag 4 juni 2011 vindt in het Gelredome in Arnhem de 37e EO Jongerendag plaats (2012: klik hier). Het buitenterrein opent om 10.00 uur; het evenement is van 13.00 tot 21.00 uur. Thema dit jaar is ‘Move’; niet als gevleugelde uitfrukking in het dagelijks leven, maar rechtstreeks uit de Bijbel:  hoe Jezus ‘kwam om leven te geven in al zijn volheid’. Tiemen Westerduin komt voor de derde keer spreken en ook Kees Kraayenoord is weer van de partij, om de worship te leiden.

Op het hoofdpodium zijn optredens van Pearl Josefzoon van ‘Voice of Holland’, The Gentlemen, The Afters, Kutless en Tobymac. Aan de openingsact werkt het Amersfoort jeugd Orkest (AJO) mee, dat al twee maal werd uitgeroepen tot het Beste Jeugdorkest van Nederland. Op het buitenterrein zijn attracties, catering, een buitenpodium, een stille disco, speeddaten, een gamezone, programmatenten en allerlei informatiestands. Tickets: zie website. De Evangelische Omroep (EO) zendt de hele dag live uit, van 13.00 tot 17.00 uur op Nederland 2 en vanaf 10.00 uur op het digitale themakanaal Spirit 24. De allereerste EO Jongerendag vond plaats in de Martinihal in Groningen; de 25e editie in de Amsterdam ArenA zag een bezoekersrecord van 50.000 mensen.

Lees ook:EO Jongerendag 2012
Lees ook:EO Jongerendag 2014
Lees ook:EO Jongerendag in Gelredome
Lees ook:Indoor kermis Apeldoorn en Almelo
Lees ook:Katholieke Jongerendag Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>