EO Jongerendag 2014

Gelredome, voetbalstadionZaterdag 14 juni vindt in het Gelredome in Arnhem de 40e editie plaats van de EO Jongerendag plaats, het evenement voor christelijke jongeren dat de Evangelische Omroep (EO) jaarlijks organiseert. Zo’n dag is al lang niet meer alleen maar om je te bezinnen, te bidden en gezamenlijk psalmen te zingen. De armen van de tienduizenden jongeren gaan de lucht in bij optredens van Matt Redman, Rend Collective, Family Force 5 en Newsboys. Spreker is Jurjen van Houwelingen. Presentator is Manuel Venderbos.

Tickets kunnen niet mer online worden gekocht, maar wel aan de kaartenbalie. Thema van ‘het grootste christelijke evenement van Europa’ is ‘One: één zijn‘. De EO Jongerendag staat voor de 15e keer in het Gelredome. Het buitenterrein gaat om 11.00 uur open, het stadionprogramma begint om 13.30 uur. Om 21.00 uur is de EO Jongerendag afgelopen.In de regel wordt een groot deel van het programma live te volgen, of wordt op een later moment uitgezonden. De allereerste EO Jongerendag vond plaats in de Martinihal in Groningen; de 25e editie in de Amsterdam ArenA zag een bezoekersrecord van 50.000 mensen.

Lees ook:EO Jongerendag 2012
Lees ook:EO Jongerendag in Gelredome
Lees ook:EO Jongerendag viert 35e editie
Lees ook:EO Jongerendag 2011 in Gelredome
Lees ook:Katholieke Jongerendag Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>