EO Jongerendag viert 35e editie

Zaterdag 13 juni 2009 is het Gelredome in Arnhem van 13.00 tot 21.00 uur het domein van de 35e EO Jongerendag (editie 2012: klik hier). De jubileumeditie is helemaal uitverkocht, maar de Evangelische Omroep (EO) besteedt er op tv veel aandacht aan. Eén van de hoofdartiesten is Michael W. Smith: een vertrouwd gezicht voor de bezoekers van deze dag, naast de vertrouwde onderdelen als samenzang, sprekers en artiesten. Premier Balkendende komt ook en gaat onder leiding van Arie Boomsma in gesprek met verschillende jongeren tijdens het buitenprogramma.

 

Daarnaast wordt een aflevering van Ontopic opgenomen: dit keer niet met jongeren, maar met Prem Radhakishun (alias Premtime) en vertegenwoordigers van de drie christelijke politieke partijen CDA, CU en SGP. De EO zendt zaterdagochtend vanaf 10.00 uur hoogtepunten van 35 jaar EO Jongerendag uit, vanaf de allereerste in de Martinihal in Groningen tot het bezoekersrecord van 50.000 op de 25e dag in de Amsterdam ArenA en de laatste dag in het Gelredome. ‘s Middags brengt de EO een live verslag vanaf 13.05 uur. Zondagavond laat is er nog een muziekspecial met artiesten die optraden.

Lees ook:EO Jongerendag 2014
Lees ook:EO Jongerendag 2012
Lees ook:Katholieke Jongerendag Den Bosch
Lees ook:EO Jongerendag in Gelredome
Lees ook:EO Jongerendag 2011 in Gelredome

1 Reacties // Reageer

One thought on “EO Jongerendag viert 35e editie

  1. Herma

    Ik vond eo-jongerendag wel heel leuk, alleen nadeeel zo lang pauze:|!!!!!

    maargoed(A)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>