Huis & Tuin 2008 in Leeuwarden

In WTC Expo in Leeuwarden vindt in samenwerking met de Friesland Bank van donderdag 6 tot en met zondag 9 maart voor de 5e maal de beurs Huis & Tuin plaats (2013:klik hier). Bezoekers kunnen op zoek naar een nieuwe woning, een tuin aanleggen, een hypotheek afsluiten of zich oriënteren op de woonmarkt. Daarnaast wordt de afdeling ‘Doe het zelf & Inrichting’ dit jaar groter: sanitair, keuken, inrichting, decoratie en styling (adviezen).

 

 
ModeltuinMinimaal twintig modeltuinen worden aangelegd, van klassiek tot de laatste trends. Rob Verlinden verrast mensen met een complete tuin makeover. Hij gaat ook bij iemand langs met de Gouden Kruiwagen. Daarnaast worden er hapjes klaargemaakt en is er veel ruimte voor tuintips en tuintrends. Tuinontwerpers en hoveniers geven adviezen. Daarnaast tonen makelaars, architecten en bouwbedrijven verschillende soorten woningen. De beurs is te bezoeken donderdag en vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Tuin en Interieurbeurs Hengelo 2009
Lees ook:Tuin & Interieurbeurs Hengelo
Lees ook:Tuinbeurs in Groningen
Lees ook:Huis en Tuin 2009 in Leeuwarden
Lees ook:Tuin & interieur in Expo Center Hengelo

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Huis & Tuin 2008 in Leeuwarden

  1. Pingback: Woonbeurs ‘Wonen&Co’ in Groningen: thema ‘De Verleiding’ | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>