Tuinbeurs in Groningen

Martini Plaza in Groningen is van donderdag 14 februari tot en met zondag 17 februari gastheer van Tuin en Sfeer, de beurs voor tuin, terras en balkon (2013: klik hier). Rob Verlinden, bekend van het tv-programma ‘Eigen Huis & Tuin’, zal de beurs op 14 februari officieel openen. Momenteel werkt hij bij SBS6 aan het programma ‘Tuinruimers’. De nieuwste trends en ideeën voor tuin, terras en balkon zijn er te zien. Er worden workshops gegeven, er is een tuinspreekuur en naast standhouders en tuinbraderie zijn  er grote modeltuinen te bewonderen. 

De ‘Tuin & Sfeer’ beurs besteedt dit jaar veel aandacht aan tuindecoraties en accessoires, zoals: sierbestrating, aardewerk, sierwerk, tuinmeubelen -en kleding, barbecues, serres, tuinbeelden en tuinverlichting. Bloemen, planten en plantjes zijn uiteraard op de braderie te vinden. Ook zijn er tuinmachines te koop, net als tuinhuisjes, prieeltjes en kassen. Iedere dag vindt er een andere creatieve workshop of demonstratie plaats. Op het tuinspreekuur geven hoveniers en andere tuindeskundigen gratis persoonlijke adviezen (neem een foto van uw tuin mee). De beurs is geopend donderdag en vrijdag van 14.00 tot 21.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Lees ook:Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Tuin & Sfeer Beurs in Martiniplaza Gronongen
Lees ook:Tuin- en Sfeerbeurs Zwolle
Lees ook:Dé Tuinbeurs 2011 in Zwolle

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tuinbeurs in Groningen

  1. Sierbestrating

    Eigen Huis en Tuin! Dat is lang geleden. Zo kon iedereen leren klussen en tuinieren. Hier heb ik ook mijn eerste paden door kunnen leren leggen. Heel erg leuk programma vond ik dat!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Holland Flowers Festival | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>