Tuin- en Sfeerbeurs Zwolle

Donderdag 16 tot en met zondag 19 februari 2012 zijn de IJsselhallen in Zwolle het domein van de 7e editie van Dé Tuinbeurs, inmiddels omgedoopt tot Tuin & Sfeerbeurs. In het vroege voorjaar beginnen de lentekriebels en jeukt bij menig tuinliefhebber de (al dan niet groene) vingers. De beurs biedt alles op het gebied van tuininrichting, met een tuinbraderie, modeltuinen, tuinmeubelen, tuindecoraties en tuinmachines. Daarnaast zijn er tuinspreekuren, workshops, demonstraties en lezingen, iedere dag een andere.

 

De beurs is niet alleen voor tuinbezitters, maar ook voor eigenaren van balkons en dakterrassen. Er zijn prachtige modeltuinen te bewonderen en hoveniers en experts zijn aanwezig om met raad en daad bij te staan. De deuren staan open op donderdag en vrijdag van 14.00 tot 21.30 uur, op zaterdag 10.00 tot 18.00 en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website. Dezelfde beurs is van 23 tot en met 26 februari in Martiniplaza in Groningen te bezoeken.

Lees ook:Tuin & Sfeer Beurs in Martiniplaza Gronongen
Lees ook:Dé Tuinbeurs 2011 in Zwolle
Lees ook:Tuinbeurs in Groningen
Lees ook:TuinIdee 2011 Den Bosch
Lees ook:Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tuin- en Sfeerbeurs Zwolle

  1. Tuinman

    Altijd leuk de tuinbeurs, zeker voor een echte natuurliefhebber

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>