TuinIdee 2011 Den Bosch

De Brabanthallen in Den Bosch staan van donderdag 24 tot en met zondag 27 februari 2011 in het teken van ‘TuinIdee’, sinds 18 jaar het grootste en meest gespecialiseerde indoor tuinevenement van Nederland (2013: klik hier). Tuinidee is traditioneel de veel bezochte aftrap van de lente. Menigeen kijkt reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen: de hoogste tijd om de tuin of het balkon op te frissen.

 

De bezoekers van TuinIdee ‘kunnen de lente alvast proeven, voelen en ruiken in vijf hallen vol tuintips, inspiratie en trends’, meldt de aankondiging. Een greep uit het aanbod: de plantjesmarkt, voorbeeldtuinen –en balkons, de Kidstuin, voorbeeldtuinen –en balkons, KookIdee, TuinIdee, maar ook het vertrouwde kwekersplein, de plantendokter, workshops, lezingen en tips van televisiehovenier Jurgen Smit. Op TuinIdee vindt de Nationale Beroepenwedstrijd Tuinaanleg plaats. In hal 1 nemen de vier finalisten die de voorrondes hebben overleefd het tegen elkaar op. De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 22.00 uur.

Lees ook:TuinIdee in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Tuinidee 2013 Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:TuinIdee 2012 in Den Bosch
Lees ook:Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Tuinidee 2014 in Brabanthallen Den Bosch

1 Reacties // Reageer

One thought on “TuinIdee 2011 Den Bosch

  1. Hovenier

    Een goede beurs voor elke persoon die op zoek is naar informatie omtrent tuinonderhoud en een hovenier.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>