Tuinidee 2013 Brabanthallen Den Bosch

De lente laat nog even op zich wachten, maar we kunnen alvast plannen maken voor het buitenleven, voor als de lente aanbreekt. Of ideeën opdoen in tuincentra of op tuinbeurzen, zoals Tuinidee, dit jaar voor de 20e keer, in de Brabanthallen in Den Bosch: van donderdag 21 tot en met zondag 24 februari 2013, tijdens de voorjaarsvakantie (2014: klik hier). Tuinidee is traditioneel de aftrap van de lente en de ideale start van het nieuwe tuinseizoen.

 

 Jaarlijks komen tienduizenden bezoekers zich vergapen aan schitterende voorbeeldtuinen: dit jaar zijn er 40 inspiratietuinen. Kwekers, hoveniers en andere huidspecialisten bieden tuinproducten en planten aan bij 225 stands. Het kwekersplein biedt allerlei planten, bollen en zaden. Daarnaast zijn er verschillende tuinhuizen en unieke exposities, zoals dit jaar over tuintrends, de tuin van de toekomst en Italiaans design: La Dolce Via Italia. Bekende tuinspecialisten verzorgen doorlopend boeiende presentaties en iedereen kan advies inwinnen op het Tuinlab.

Lees ook:Tuinidee 2016 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:TuinIdee 2015 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Jubileumeditie Tuinidee Den Bosch luidt de lente in
Lees ook:Tuinidee 2014 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:TuinIdee 2011 Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>