TuinIdee 2012 in Den Bosch

De Brabanthallen in Den Bosch zijn van donderdag 1 tot en met zondag 4 maart 2012 het domein van TuinIdee, sinds 19 jaar het grootste en meest gespecialiseerde indoor tuinevenement van Nederland (2013: klik hier). Tuinidee is traditioneel de aftrap van de lente. Thema dit jaar is ‘bewonder, verwonder en geniet’. Het publiek kan zich vergapen aan voorbeeldtuinen en trendy exposities, maar ook kennis opdoen bij demonstraties. 

Er is een tuinontwerp spreekuur en in het Tuintheater zijn presentaties van bekende tuincoryfeeën en zo’n 200 ‘zorgvuldig geselecteerde specialisten’, aldus de aankondiging. Er zijn een groot aantal primeurs, zoals ‘De Smaak van Puur’, met de focus op eetbare tuinen, ‘Colour you Garden’ over kleur en karakter en ‘Villa Urbana’ met ruim dertig voorbeeldtuinen. De tuinen worden getoond in zowel dag- als avondsfeer. Er zijn ruim 150 gespecialiseerde exposanten. De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 22.00 uur.

Lees ook:TuinIdee 2011 Den Bosch
Lees ook:Tuinidee 2014 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Tuinidee 2013 Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:TuinIdee in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:TuinIdee 2015 in Brabanthallen Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>