Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen

bloemenjaarmarkt2010-048[1]Lente is het nog niet, maar alvast plannen maken voor tuin, terras en balkon kan geen kwaad. Of ideeën opdoen in tuincentra of op tuinbeurzen, zoals Tuinidee in Den Bosch. Martiniplaza in Groningen is donderdag 20 tot en met zondag 23 februari (tijdens de voorjaarsvakantie) het domein van de 22e editie van de tuinbeurs Tuin & Sfeer.

 

Het publiek kan er modeltuinen verwachten, beplanting, tuinmeubilair, tuingereedschap, bestrating, sierhekwerk, zwembaden, hottubs, serres, tuinkachels en tuindecoraties. Nieuw is de Ecologische Straat en de Duurzaamheid Straat. Ook nieuw is het Culinaire Plein. Er staat een tuinbraderie met tientallen knusse kraampjes en bezoekers kunnen hun kennis opfrissen en inspiratie opdoen bij verschillende workshops en lezingen. Daarnaast kunnen ze met hun vragen, tips en ideeën terecht bij de hoveniers en tuincentra op de beurs (vergeet niet een plattegrond of foto van de tuin mee te nemen). De deuren staat donderdag en vrijdag open van 14.00 tot 21.30 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Tuin en Sfeer in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Huis en Tuin 2009 in Leeuwarden
Lees ook:Jubileumeditie Tuinidee Den Bosch luidt de lente in
Lees ook:Tuin & Sfeer Beurs in Martiniplaza Gronongen
Lees ook:Tuinidee 2013 Brabanthallen Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>