Huis en Tuin 2009 in Leeuwarden

Donderdag 5 maart 2009 opent de Commissaris van de koningin van Friesland, de heer Jorritsma in WTC Expo in Leeuwarden de beurs Huis en Tuin 2009, die tot en met zondag 8 maart voor de 6e maal plaatsvindt (2013: klik hier). Van buiten naar binnen en andersom: huis en tuin zijn tegenwoordig één geheel. De tuin is het verlengstuk van de woonkamer: ook op de beurs, die alles voor, over en rond de woning biedt. Uit enquêtes blijkt dat bezoekers het grote aanbod op prijs stellen. Het tijdstip van de beurs is ideaal: vlak voor het begin van de lente, wanneer menigeen rond het huis aan de slag gaat. Huis en Tuin 2009 staat dit keer in het teken van duurzaamheid en heeft een wereldprimeur: de Eco-iglo. Wonen/werken op of aan het water, op een ecologische, groene verantwoorde manier. Een amfibisch concept, waarbij gebruik van water, energie en comfortabel leven een geheel vormen in de Eco-iglo: nieuw in Nederland.

 

Verschillende thema’s lopen als een rode draad over de beurs. Bouwen & Wonen, Tuinen & Aanleg, Doe-Het-Zelf & Decoraties, Sanitair & Keukens en Inrichting & Styling. Bezoekers kunnen op zoek naar een nieuwe woning, een tuin aanleggen, een hypotheek afsluiten, renoveren, verbouwen, een stylingadvies krijgen. Er zijn allerlei demonstraties en workshops. Verschillende hoveniers strijden tegen elkaar voor de Hoveniersbokaal, door op de beurs modeltuinen in alle soorten en maten aan te leggen. De beurs is te bezoeken donderdag en vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Huis & Tuin 2008 in Leeuwarden
Lees ook:Nieuwbouw én verbouw op Huis & Tuin Leeuwarden
Lees ook:Huis & Tuin in WTC-Expo Leeuwarden
Lees ook:Tuin en Interieurbeurs Hengelo 2009
Lees ook:Huis en Tuin in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>