Tuin en Interieurbeurs Hengelo 2009

Van donderdag 5 tot en met zondag 8 maart 2009 vindt in het Expo Center in Hengelo de Tuin & Interieurbeurs plaats (2011: klik hier). Op een ideaal moment: menigeen krijgt nu de lentekriebels en wil tuin en inrichting eens stevig aanpakken. De beurs biedt nieuwe trends voor binnen en buiten. Modeltuinen en ontwerpen, bestrating, onderhoud, vijvers en decoraties. Professionals geven adviezen: bezoekers kunnen plattegronden en schetsen van hun eigen tuin meenemen.    

 

Het is niet aalleen een beurs voor de tuin, maar ook nieuwe trends voor binnenshuis komen aan bod, zoals: woninginrichting, meubels, verlichting, vloeren en kozijnen. Op de beurs staan meerdere pagodetenten met accessoires voor zowel buiten als binnen. Een stylingteam staat klaar om stylingadviezen te geven. De beurs is te bezoeken op donderdag en vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang kost € 7,50; kinderen van 6 tot 12 jaar en 65-plussers betalen € 4,=. De laatste groep mag donderdag en vrijdag van 13.00 tot 18.00 uur gratis naar binnen.

Lees ook:Tuin & Interieurbeurs Hengelo
Lees ook:Tuin & interieur 2011 Hengelo
Lees ook:Huishoud-hobbybeurs Hengelo 2009
Lees ook:Huishoud-hobbybeurs Hengelo 2010
Lees ook:Tuin & interieur in Expo Center Hengelo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tuin en Interieurbeurs Hengelo 2009

  1. Natuursteen

    Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad op de beurs. Voor mij was de tuin afdeling het belangrijkst en ik heb daar geweldige sierbestrating gezien van natuursteen. Ik heb goede contacten aan overgehouden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>