Tuin & interieur in Expo Center Hengelo

Donderdag 4 tot en met zondag 7 maart 2010 vindt in Expo Center Hengelo de beurs Tuin & Interieur plaats (editie 12011: klik hier). De lente komt eraan: het werk in de tuin kan beginnen en misschien kan het interieur ook wel wat nieuws gebruiken.

 

Tuin & Interieur biedt nieuwe tuintrends, modeltuinen en allerlei tuinartikelen, maar ook tips en trends op interieurgebied. In het interieurgedeelte staan verschillende pagodetenten opgesteld. Nieuw dit jaar is het thema ‘Duurzaam Wonen en leven’: duurzame producten bekijken en uitproberen en kennismaken met duurzame toepassingen die op dit moment op de markt zijn. Het sfeervol ingerichte tuinterras nodigt uit om uit te blazen en wat te gebruiken, terwijl daaromheen de lente in volle bloei lijkt. De beurs is geopend donderdag en vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zodnag van 11.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Tuin & interieur 2011 Hengelo
Lees ook:Vernieuwde beurs Huis & Tuin 2.0 in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Wonen&Co 2012 Groningen
Lees ook:Huis en Tuin 2009 in Leeuwarden
Lees ook:Lente TUIN en Woon Beurs in IJsselhallen Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>