Vernieuwde beurs Huis & Tuin 2.0 in WTC Expo Leeuwarden

leeuwarden0Donderdag 5 tot en met zondag 8 maart staat in de WTC Expo in Leeuwarden de twaalfde editie van Huis & Tuin 2.0. De vernieuwde beurs ‘laat de lente vrolijk en kleurrijk beginnen’, met als thema ‘Binnenste buiten, buitenste binnen’. De grootste huis-, tuin- en woonbeurs van het noorden biedt ieder jaar veel primeurs en nieuwe producten.

Jong en oud kan bij zo’n 200 exposanten terecht in zes werelden: ‘Duurzaam’, ‘Wonen’, ‘Lente en tuin’, ‘Straten en pleinen’, ‘Jeugd’ en ‘Projecties en belichting’. Ook dit jaar ontbreken de populaire thematuinen niet en brengen hoveniers en tuinspecialisten hun fraaiste creaties samen: van de Hortus Conclusus tot de Kamertuin en de Vijvertuin. Daarnaast zijn er de nieuwste ontwikkelingen op tuingebied, tuinmeubelen en accessoires en demonstraties Groei & Bloei.

De Saksenhal biedt een adviesplein met tuinexperts en de Promenade een vergelijkingsstraat met verschillende soorten tuinafscheidingen, bestrating, belichting en gras. Ook op woongebied is er van alles te vinden en in het Inspiratiehuis staan drie stylisten klaar voor advies over interieur en aankleding. Verder zijn er onder meer een levensgroot energieneutraal huis, het Bouw Beleefplein, Gommers Houtbouw en een kinderdorp. De deuren staan donderdag en vrijdag open van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Tuin & interieur 2011 Hengelo
Lees ook:Huis en Tuin in WTC Expo Leeuwarden
Lees ook:Huis en Tuin 2009 in Leeuwarden
Lees ook:Tuin & interieur in Expo Center Hengelo
Lees ook:Tuin & Sfeer Beurs in Martiniplaza Gronongen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>