Tuin & interieur 2011 Hengelo

Van donderdag 10 tot en met zondag 13 februari 2011 vindt in Expo Center Hengelo de beurs Tuin & Interieur plaats. De lente is in aantocht en de voorbereidingen kunnen beginnen: planten verpotten, plantjes poten en  misschien kan het interieur ook wel wat vernieuwing gebruiken. Tuin & Interieur biedt nieuwe trends voor de tuin, maar ook voor het interieur.

 

Op tuingebied zijn er modeltuinen en komen ontwerpen, bestrating, onderhoud, vijveraanleg, potten en tuinmeubilair aan de orde. Er is een barbecueplein; op zondag geeft de Nederlandse BBQ kampioen 2010, Palph de Kok, demonstraties. Op interieurgebied zijn er meubels, vloeren, verlichting, schilderijen. kozijnen en decoraties op de beurs te vinden. De Bonsai vereniging geeft uitleg over hun specialisatie. ML interior Design uit Borne verzorgt speeddaten met een interieuradviseur. Verder is er een sfeervol ingerichte tuinterras, waaromheen de lente in volle bloei lijkt. De beurs is geopend donderdag en vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Tuin & interieur in Expo Center Hengelo
Lees ook:Tuin en Interieurbeurs Hengelo 2009
Lees ook:Tuin & Interieurbeurs Hengelo
Lees ook:Huis & Tuin in WTC-Expo Leeuwarden
Lees ook:Vernieuwde beurs Huis & Tuin 2.0 in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>