GOGBOT Festival Enschede 2015

Donderdag 10 tot en met zondag 13 september vindt in Enschede de elfde editie plaats van het GOGBOT Festival (2016: klik hier), een multimedia-festival dat kunst en technologie met elkaar verbindt. BOT verwijst naar de voorliefde voor robots en GOG naar Vincent van Gogh en gogo (een beetje gek).

Zie ook: Magneet Festival Amsterdam

Onder het motto ‘The Internet of Things’ leveren kunstenaars uit uiteenlopende disciplines samen met zestig studenten Creative Technology aan de Universiteit Twente bijdragen aan het festival vanuit verschillende invalshoeken. Vier dagen en nachten is het centrum van Enschede getransformeerd tot een audiovisuele playground. Het festival is gratis toegankelijk en toegankelijk maken voor een breed publiek. Het is een audiovisueel spektakel met lezingen, films, tentoonstellingen, workshops en elektronische muziek. Afgestudeerden van vier kunstacademies gaan op voor de Blink Youngbloods Award.

Lees ook:GOGBOT Festival 2014 in Enschede
Lees ook:GOGBOT Festival 2013
Lees ook:Batavierenrace: studentenloop Nijmegen-Enschede
Lees ook:Batavierenrace van Nijmegen naar Enschede
Lees ook:GOGBOT 2017 in Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>