GOGBOT Festival 2014 in Enschede

gogbot1Donderdag 11 tot en met zondag 14 september vindt in Enschede de tiende editie plaats van GOGBOT, het grootste (multi)media kunstfestival van Nederland (2015: klik hier). BOT verwijst naar de voorliefde voor robots en GOG naar Vincent van Gogh en gogo (een beetje gek). Thema dit jaar is ‘Spaceship Earth’.

Ruim 200 kunstenaars uit uiteenlopende disciplines leveren bijdragen aan het festival vanuit verschillende invalshoeken. Vier dagen en nachten is het centrum van Enschede getransformeerd tot een audiovisuele playground. Het festival is gratis toegankelijk en wil kunst uit de musea halen en toegankelijk maken voor een breed publiek. Het is een audiovisueel spektakel met lezingen, films, tentoonstellingen, workshops en elektronische muziek. Afgestudeerden van vier kunstacademies gaan op voor de Youngblood Awards.

Lees ook:GOGBOT Festival Enschede 2015
Lees ook:GOGBOT Festival 2013
Lees ook:Gogbot Festival Enschede
Lees ook:GOGBOT 2017 in Enschede
Lees ook:GOGBOT Festival Enschede 2016 – donderdag 8 t/m zondag 11 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>