Creatief Weekend en Patchwork & Quiltdagen in Expo Haarlemmermeer

Vrijdag 11 tot en met zondag 13 februari 2011 staan er twee beurzen in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen: Creatief Weekend en de Patchwork & Quiltdagen. Het Creatief Weekend staat in het teken van vele creatieve hobby’s. Het aanbod is gevarieerd: de beurs biedt 210 stands met allerlei hobbymaterialen. Hobby’s als scrapbooken, kaarten maken, pergamano, sieraden maken en mozaïeken zijn er te vinden.

 

Naast verkoopstands zijn er ‘leerzame workshops en inspirerende demonstraties’, aldus de aankondiging. De demonstraties bieden inspiratie om een eigen hobby te combineren met andere hobby’s of technieken. Workshops bieden inzicht in nieuwe technieken en materialen, zoals: bloemen maken van koud porselein, creaties met powertex en Stone art maken en mini mozaïekkaarten maken. De Patchwork 7 Quiltdagen bieden vijf verschillende tentoonstellingen, waaronder een speciale expositie van quilts uit Oekraïne. Drie quiltsters uit dit land geven uitleg over hun werk. Naast traditionele quilts is er ruime aandacht voor art quilts. Daarnaast bieden ruim 65 stands allerlei materialen, stoffen, patronen en hulpmiddelen om thuis mee te quilten. Een aantal exposanten verzorgt demonstraties; daarnaast zijn er gratis lezingen in een lezingruimte. de deuren staan alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets: zie website (inclusief een beursmagazine).

Lees ook:Patchwork en Quiltdagen Rijswijk
Lees ook:Handwerkbeurs in Van Nelle Fabriek
Lees ook:KreaDoe Jaarbeurs: grootste cratieve hobbybeurs
Lees ook:Creativiteitsbeurs in Maastricht
Lees ook:Knotsgekke Kaarten Dagen in Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>