Knotsgekke Kaarten Dagen in Den Bosch

In de Brabanthallen in Den Bosch staat donderdag 14 tot en met zaterdag 16 zondag een bijzondere beurs: de Knotsgekke Kaarten & Scrapdagen. Op deze dagen zijn de nieuwste trends, materialen en technieken te zien, met verkoopkramen, workshops en demonstraties. Het onderdeel scrappen is dit jaar groter dan ooit. Scrappen is creatief inplakken van foto’s: een uit Amerika overgewaaide rage.
Zie ook ‘Festival Den Bosch‘.

Extra thema dit jaar is ‘Lekker Creatief met de Computer’. Op de beurs staan computers, waar bezoekers gebruik van kunnen maken. Ook is er een ATC ruilstand. ATC’s zijn Artist Trade Cards: inmiddels is het maken en ruilen van ATC’s ook een wereldwijde rage. De hallen zijn geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets in de voorverkoop kosten € 6,= in plaats van € 7,=. Mannen mogen gratis mee.

Lees ook:Crea Weekend in Rijswijk
Lees ook:Paraview, Sieraden, Reptilica & PC Groningen
Lees ook:Luchtvaartbeurs bij Aviodrome op zaterdag 26 maart
Lees ook:Creativiteitsbeurs in Maastricht
Lees ook:Winterfair 2008 Leeuwarden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Knotsgekke Kaarten Dagen in Den Bosch

  1. Mieke

    Hallo allemaal,

    De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen vinden plaats op 14, 15 en 16 augustus dus niet op zondag. Wellicht tot ziens op een van deze dagen, ben een trouwe bezoeker van deze gezellige, creatieve beurs.

    Groetjes Mieke

      /   Reply  / 
  2. erik feenstra

    Dank voor de correctie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>