Handwerkbeurs in Van Nelle Fabriek

IMG_20160609_174644De Handwerkbeurs vindt dit najaar niet zoals altijd plaats in de Ahoy, maar in de Van Nelle Fabriek; vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober. De beurs biedt textiel en alles wat daarmee te maken heeft: borduren, breien, quilten en patchwork, vilt-, naai –en borduurmachines, kantklossen, weven en spinnen en allerlei materialen. Op het marktgedeelte bieden circa 100 verkoopstands hun artikelen aan.

Er zijn twee tentoonstellingen met quilts en patchwork te zien: een overzichts-tentoonstelling van Nel Meijer en ‘Bosnia Quilt’: quilts, gemaakt door vrouwen in Bosnië tijdens de oorlog in het voormalige Joegoslavië. Er komen modeshows, het publiek kan zelf aan de slag in workshops en er worden lezingen gegeven. Op zaterdag zijn er ook workshops voor kinderen. De beurs is beide dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entree kost € 8,=. Een passe-partout voor beide dagen kost € 14,=. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar.
Zie ook ‘Handwerken in hot‘.

Lees ook:Patchwork en Quiltdagen Rijswijk
Lees ook:Handwerkbeurs in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Creatief Weekend en Patchwork & Quiltdagen in Expo Haarlemmermeer
Lees ook:Fiets en Wandelbeurs in de RAI
Lees ook:De Nationale Carrièrebeurs 2015 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>