Patchwork en Quiltdagen Rijswijk

De Evenementenhal in Rijswijk blijft bestaan. Expo Rijswijk huurt de komende jaren een deel van het complex. Vertrouwde beurzen die er al jaren kwamen, blijven naar Rijswijk komen. Zo vindt op zaterdag 14 en zondag 15 februari 2009 de zesde editie van de Patchwork & Quiltdagen plaats. Veel gespecialiseerde patchwork en quiltwinkels uit binnen -en buitenland zijn op de beurs aanwezig met een grote sortering stoffen, boeken, patronen en hulpmiddelen. Daarnaast zijn er demonstraties, lezingen, workshops en tentoonstellingen.

Zo zijn de resultaten te zien van de Internationale Quiltwedstrijd met als thema ‘Veren’, uitgeschreven door de 14e Carrefour Européen du Patchwork in het Franse Val d’Argent. Er hangt werk van StiQS: een groep mensen die hun eigen weg zoeken bij het maken van quilts. Ze maken gebruik van de basistechnieken en gebruiken textiel, maar ook andere materialen. de North Sea Quilters and Friends: Longarm Quilt Challenge 2008 laten hun grote quilts zien. De vierde exposant is Elly Prins: zij maakt quilts sinds 1993 en was de eerste die in Nederland de longarm machine introduceerde. De deuren zijn beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De website vermeldt niet hoeveel de toegang kost.

Lees ook:Creatief Weekend en Patchwork & Quiltdagen in Expo Haarlemmermeer
Lees ook:Handwerkbeurs in Van Nelle Fabriek
Lees ook:Handwerkbeurs in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Russische liefde voor Franse kunst in Hermitage Amsterdam
Lees ook:Pop-Beer-Hobby Festival in Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>