KreaDoe Jaarbeurs: grootste cratieve hobbybeurs

Van woensdag 5 tot en met zondag 9 november opent de Utrechtse Jaarbeurs haar deuren voor de 20e editie van KreaDoe: de grootste creatieve hobbybeurs van Nederland (update 2009: klik hier). Iedereen die graag creatief bezig is, kan hier terecht voor de nieuwste materialen, laatste trends en het opdoen van inspiratie. Kerst is het centrale thema op deze jubileumeditie. Op het KreaKerstplein zijn workshops, demonstraties en allerlei materialen, die allemaal met de komende feestdagen te maken hebben. In totaal doen ruim 200 deelnemers mee aan KreaDoe.

Zie ook ‘Hobbybeurs Leeuwarden‘.

Alle creatieve hobby’s zijn er te vinden: van breien, naaien, vilten en kaarten maken tot taartdecoratie, mozaïeken, scrapboeken en sieraden maken. Meedoen aan de workshops op allerlei gebieden kan ook. Ook kinderen zijn welkom: dit jaar is er een speciaal KreaKidsplein ingericht, waar de kleintjes naar hartelust kunnen knutselen. KreaDoe is te bezoeken iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree kost 12,50, in de voorverkoop (tot 5 november) 10,=. Een voordeelarrangement met koffie en appelgebak kost € 16,50, in de voorverkoop € 11,50. Kinderen tot en met 8 jaar mogen gratis mee.

 

 

Lees ook:Creatief Weekend en Patchwork & Quiltdagen in Expo Haarlemmermeer
Lees ook:Hobbybeurs KreaDoe in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Pop-Beer-Hobby Festival in Hilversum
Lees ook:Crea Weekend in Rijswijk
Lees ook:Handwerken is HOT in Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>