Handwerken is HOT in Zwolle

KantHandwerken is HOT: de Handwerkbeurs is populair en groter dan voorgaande jaren (editie 2011: klik hier). De vijfde editie vindt plaats van 1 tot en met 3 februari in de IJsselhallen in Zwolle. Meer dan duizend stans bieden alles wat met handwerken te maken heeft, zoals: breien, borduren, haken, kantklossen, kralen en sieraden, spinnen en weven.

 

bordurenVerder worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals modeshows, workshops en een interactief workshopplein. Op het workshopplein kan het publiek nieuwe handwerktechnieken uitproberen; in de workshops wordt er dieper op ingegaan. U kunt deelnemen aan wedstrijden: borduurwedstrijden en tassen maken. De prijsuitreiking vindt op de laatste dag plaats. De beurs is iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur en de entree kost 7,50. De voorverkoop is reeds gesloten. 

Lees ook:Hobbybeurs KreaDoe in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Handwerkbeurs in Van Nelle Fabriek
Lees ook:Handwerkbeurs Zwolle 2011
Lees ook:Actieve vijftigers gaan naar de FivBeurs in Hengelo
Lees ook:Hobby & Vrije Tijd beurs 2011 in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>