Handwerkbeurs Zwolle 2011

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 februari 2011 vindt in de IJsselhallen in Zwolle de 8e editie plaats van de Handwerkbeurs. Meer dan 130 stans bieden alles wat met handwerken te maken heeft, zoals: breien, borduren, haken, kantklossen, kralen en sieraden, spinnen en weven, textiel, zelf-maak-mode en naai –en borduurmachines. Verder worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een groot aantal workshops en meerdere tentoonstellingen.

 

Verder onder meer: de Kika actie, Yubinuki (Japans voor vingerhoed), het Theemutsfeest, Gelderrse gebreide mutsen en gebreide kralenbeursjes, een boekpresentatie en een signeersessie. Atelier Maaike Bakker heeft een echt Hollandse quilttentoonstelling: ‘Ik hou van Holland’. Daarnaast is er een verzameling merklappen van ontwerper Jan Houtman te zien. In het Stitch ’n Bitch Breicafé is advies en informatie te krijgen van verschillende geroutineerde breiers over alle breigroepen in Nederland. De beurs is vrijdag en zaterdag te bezoeken van 10.00 tot 17.00, zondag tot 16.00 uur.  Tickets: zie website (voor de workshops wordt apart entree geheven).

Lees ook:Handwerkbeurs in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Handwerken is HOT in Zwolle
Lees ook:Driedaags stadsfestival Gouda Waterstad – 17 t/m 19 juni
Lees ook:Poppenverzameling Juliana in paleis Het Loo
Lees ook:Sonja Bakker opent kaasmarktseizoen Alkmaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>