Haags UIT Festival 2010

IMG_20161012_124824Den Haag opent het nieuwe culturele seizoen op zondag 5 september 2010 met het 38e Haags UIT Festival, met meer  dan honderd voorstellingen tussen 12.00 en 18.00 uur (editie 2013: klik hier). Het Lange Voorhout is vanaf 12.00 uur dé hotspot met podia met klinkende namen, straattheater, amateurkunst en een informatiemarkt. Theaters en andere culturele instellingen om het Lange Voorhout en om het Spuiplein openen hun deuren voor een gratis voorproefje van de voorstellingen van het komende seizoen.

Het collectief van de Haagse dansorganisaties ‘Den Haag Danst!’ staat met de ‘Dansdome’ op het Spuiplein. In en om deze dome is van alles te beleven op dansgebied. Vrijdag 3 tot en met zondag 5 september vinden ook de Noordeinder Kunstdagen plaats: dan is het stuk Noordeinde tussen het gelijknamige paleis en het Hilton Hotel de grootste kunststraat van Nederland. Meer dan 20 galeries en designstudio’s bieden een mix van vernissages, kunst, design, mode, muziek en culinair. Een 330 meterlange oranje loper voert de bezoekers naar de galeries, mode –en designwinkels en restaurants. De avond voor het UIT Festival vindt in de Hofstad voor het eerst de Haagse Museumnacht plaats.

Lees ook:Haags UIT Festival 2009
Lees ook:Den Haag Museumnacht en UITfeest 2011
Lees ook:Haags UIT Festival 2012
Lees ook:Haags Cultuur Weekend 2014
Lees ook:Den Haag UIT Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>