Haags UIT Festival 2009

Den Haag opent het nieuwe culturele seizoen op zondag 6 september 2009 met het 37e Haags UIT Festival, met meer  dan honderd voorstellingen (editie 2013: klik hier). Net als Rotterdam heeft de Hofstad een eigen variant van de Uitmarkt. Het Lange Voorhout is vanaf 12.00 uur dé hotspot met podia met klinkende namen, straattheater, amateurkunst en een informatiemarkt. Theaters en andere culturele instellingen om het Lange Voorhout en om het Spuiplein openen hun deuren voor een gratis voorproefje van de voorstellingen van het komende seizoen.

Paul van Vliet en de Haagse wethouder van Cultuur, Marieke Bolle, openen het UIT Festival op podium I op het Lange Voorhout. Het Filmhuis aan het Spui toont van 12.00 tot 16.00 uur doorlopend gratis previews van premièrefilms. Op het Lange Voorhout (het korte stuk tegenover de Koninklijke Schouwburg) staat tussen 10.00 en 17.00 uur ook de fameuze antiek, curiosa -en boekenmarkt.

Lees ook:Haags UIT Festival 2010
Lees ook:Haags UIT Festival 2012
Lees ook:Haags Cultuur Weekend 2014
Lees ook:Den Haag Museumnacht en UITfeest 2011
Lees ook:Den Haag UIT Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>