48 uur van Den Haag

Vrijdag 6 tot en met zondag 8 september beleeft ‘s-Gravenhage het cultuurweekend de 48 Uur van Den Haag (2014: klik hier). Musea, theaters en hotels pakken uit met romantische boottochten over de Haagse grachten op vrijdag, Museumnacht op zaterdag en de 41e editie van het Haags UIT Festival op zondag. 

Zaterdag en zondag vindt de eerste Haagse Hotelnacht plaats en is het Noordeinde voor de achtste keer het decor van Art & Fashion. Tijdens de Museumnacht bieden meer dan dertig culturele hotspots een avond vol kunst, muziek, entertainment, een KinderNachtRoute en sneakpeaks en afterparty’s op de Grote Markt, het kloppend hart van de Museumnacht. De Haagse UITmarkt begint zondagochtend met een Stadsontbijt op het Spui, met onder andere het Nederlands Dans Theater. Het festival zet Hagenaar Wouter Hamel extra in het zonnetje. Op 7 en 8 september organiseren hotels voor de tweede keer de Haagse Hotelnacht.

Lees ook:Haags Cultuur Weekend 2014
Lees ook:Amsterdamse Hotelnacht
Lees ook:Den Haag Museumnacht 2010
Lees ook:Beatstad Den Haag
Lees ook:Festival Oude Muziek in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>