Haags Cultuur Weekend 2014

IMG_20161012_124824Vrijdag 5 tot en met zondag 7 september beleeft ‘s-Gravenhage het cultuurweekend het Haags Cultuur Weekend de 48 Uur van Den Haag, met onder meer de Museumnacht, het Haags UIT Festival, het Embassy festival en Art & Fashion. Vrijdagavond vindt de vijfde editie plaats van de Museumnacht Den Haag: 38 culturele instellingen openen hun deuren voor cultureel entertainment.

Zaterdag toont de Hofstad haar internationale karakter tijdens het Embassy Festival, een culturele ontdekkingsreis op het Lange Voorhout, met wereldmuziek, kunst, dans, eten en drinken, debat en lezingen. Zaterdag en zondag is het Noordeinde voor de achtste keer het decor van Art & Fashion. Zondag opent het nieuwe culturele seizoen in Den Haag voor de 42e keer tijdens het Haags UIT Festival op het Lange Voorhout en het Spuiplein. De Haagse versie van de Uitmarkt begint zondagochtend met een gratis Stadsontbijt op het Spui en aansluitend zorgt het Nederlands Dans Theater voor ochtendgymnastiek. Vrijdag, zaterdag en zondag varen kan iedereen boottochtjes maken en niet alleen genieten van de pracht van de stad, maar ook van bijzondere acts aan boord, tijdens ‘Haagse Grachtenpracht‘.

Lees ook:48 uur van Den Haag
Lees ook:Haags UIT Festival 2009
Lees ook:Haags UIT Festival 2012
Lees ook:Haags UIT Festival 2010
Lees ook:Den Haag Museumnacht en UITfeest 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>