Première musical Hans en Grietje

Vandaag gaat in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen ‘Hans en Grietje de Musical’ in première. De musicalbewerking van het sprookje van de Gebroeders Grimm toert tot begin mei langs de middelgrote en grote theaters van Nederland (klik hier voor de speellijst). De voorstelling duurt ongeveer een uur en een kwartier, bevat geen pauze en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Na de show kunnen de kinderen met de acteurs in de foyer van het theater op de foto.

Van Hoornse Theaterproducties krijgt de laatste tijd steeds meer een vaste stek tussen ‘de grote jongens’: eerder produceerde het bedrijf ook al ‘Roodkapje, de Musical’ met Maud Mulder in de hoofdrol. De regisseur van die musical, Marcel Smid, tekende ook voor de regie van Hans en Grietje. Linda Wagenmakers, die de hoofdrol speelde in de musical ‘Miss Saigon’ en Nederland in 2000 met het nummer ‘No Goodbye’s’ vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, speelt de boze Snoepheks. Zie ook musical.blog.

Lees ook:Sprookjesfestival Arnhem en ‘Roodkapje de Musical’
Lees ook:Première Sister Act in Circustheater Scheveningen
Lees ook:Sprookjesboom de Musical terug in Efteling
Lees ook:Succesvolle musical Evita in Carré
Lees ook:Première Joseph in Stadsschouwburg Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>