Succesvolle musical Evita in Carré

posterDe beroemde musical Evita toert met groot succes door het land. ‘Evita’ ging 16 december in première in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, met Brigitte Heitzer in de titelrol. Zij ‘won’ de hoofdrol in de tv-show ‘Op zoek naar Evita’. Vanwege het grote succes komen er extra voorstellingen bij in het hele land. De musical staat van woensdag 25 juni tot en met zondag 13 juli in theater Carré in Amsterdam. Speeldata elders in het land, tijden en tickets: zie website.

 

Musicalster Stanley Burleson speelt de ‘eigenlijke’ hoofdrol van de show: Che, commentator in de musical. Het volk juicht en staart zich blind op een omhooggevallen dame uit de provincie; Che wandelt daar tussendoor en geeft cynisch commentaar. De titelsong is een bekende song van componist Andrew Lloyd Webber en tekstschrijver Tim Rice. Madonna speelde de hoofdrol in de verfilming uit 1996. Speciaal voor haar schreven Webber en Rice de hitsong ‘You must love me’, die een Oscar kreeg voor de beste filmsong. Madonna won er een Golden Globe mee voor beste actrice in een musical.

Lees ook:‘Evita’ in Den Haag en Rotterdam
Lees ook:Musical Joseph in Beatrix Theater Utrecht
Lees ook:Première Joseph in Stadsschouwburg Utrecht
Lees ook:Sunset Boulevard toert door Nederland
Lees ook:Elvis musical beleeft Europese première

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Succesvolle musical Evita in Carré

  1. Pingback: Sunset Boulevard toert door Nederland | Eropuit

  2. Pingback: Elvis musical beleeft Europese première | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>