Première Sister Act in Circustheater Scheveningen

IMG_20161012_162420Bekende Nederlanders zien elkaar zondagmiddag 3 maart op de grootste musicalpremière van het jaar: de première van de Nederlandstalige versie van Sister Act in het Circustheater in Scheveningen. De musical was al te zien in onder meer Londen, New York en Parijs en is gebaseerd op de gelijknamige film over een nachtclubzangeres die als kroongetuige in een moordzaak onderduikt in een klooster. De hoofdrol in de film werd gespeeld door Whoopi Goldberg: zondag is ze eregast in Scheveningen.

Haar rol wordt gespeeld door Caroline Dijkhuizen. Simone Kleinsma speelt de moeder-overste. Daarnaast spelen onder meer Stanley Burleson en Frans Mulder mee. Hoe lang de musical in het Circustheater te zien zal zijn, hangt af van de kaartverkoop. Dat lijkt wel snor te zitten: volgens producent Stage Entertainment is de verkoop van tickets nu al boven alle verwachtingen.

Lees ook:Première musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ in DeLaMar theater
Lees ook:Sunset Boulevard toert door Nederland
Lees ook:Televisiewereld geschokt door dood Guus Verstraete
Lees ook:Les Misérables nog even in Carré te zien
Lees ook:Musical les Misérables in Luxor theater Rottedam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>