Sprookjesboom de Musical terug in Efteling

De Musical Sprookjesboom komt terug naar de Efteling in Kaatsheuvel. Vanaf zaterdag 13 maart 2010 is de interactieve familiemusical te zien in Theater De Efteling. De musical is gebaseerd op de tv-serie die onder andere in Nederland, België en Duitsland te zien was. De hoofdrolspelers worden uitgebeeld door poppen.

 

Roodkapje, Assepoester, Wolf, Draak, Fakir, Langnek, Heks: alle bewoners van het Sprookjesbos beleven spannende en vrolijke avonturen in verhaaltjes van vijf minuten. Klein Duimpje wordt bijvoorbeeld verliefd op Roodkapje en Wolf en Heks worden vriendjes. De voorstelling is te zien op woensdag, zaterdag en zondag om 16.00 uur in Theater De Efteling; op zaterdag is er om 19.00 uur een tweede voorstelling. De voorstelling duurt twee uur; het theater is los van het attractiepark te bezoeken. Het park opent  donderdag 1 april 2010 na de winterstop haar deuren en zal vanaf die datum 365 dagen per jaar open zijn.

Lees ook:Pinokkio krijgt plek in de Efteling
Lees ook:Sound of Music terug in Nederland
Lees ook:Efteling open op de zomeravonden
Lees ook:Sprookjesfestival Arnhem en ‘Roodkapje de Musical’
Lees ook:Première musical Hans en Grietje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>