Holiday on Ice toert door Nederland met SPEED

Woensdag 18 tot en met zondag 21 oktober 2012 staat Holiday on Ice in de Jaarbeurs in Utrecht met de nieuwe ijsshow SPEED (eind 2013: klik hier). De show biedt nooit eerder vertoonde acts en acrobatiek: entertainment op en boven het ijs en doorbreekt daarmee de grenzen van het huidige kunstschaatsen. Rock –en dancebeats zwepen de danseressen op en motorrijders verrassen met snelle stunts op het ijs. Actrice en zangeres Birgit Schuurmans zingt twee nummers in de show en vertelt tussen de scenes door het verhaal van SPEED. Dj Miss Nine tekende voor een remix van de titelsong en luistert de première op 18 oktober op.

Speed toert door Nederland en komt na Utrecht in de Babanthallen in Den Bosch (25 tot en met 28 oktober), de RAI in Amsterdam (1 tot en met 4 november) en Ahoy  Rotterdam (8 tot en met 11 november). De ijsrevue is opgericht in 1943, maar weet ieder jaar een nieuw spektakel te brengen met de beste schaatsers van het moment.

Lees ook:Première musical Hans en Grietje
Lees ook:Apassionata in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Disney Live! Mickey’s Rockin’Road `show toert door Nederland
Lees ook:Elvis musical beleeft Europese première
Lees ook:Hans Klok toert met vernieuwde Las Vegas Show rond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>