Hans Klok toert met vernieuwde Las Vegas Show rond

Vanaf zaterdag 5 april 2008 toert Hans Klok met zijn vernieuwde Las Vegas show ‘The Beauty of Magic’ door Nederland (2012: klik hier). De snelste illusionist ter wereld stond met veel succes een half jaar onafgebroken in het Planet Hollywood Resort op The Strip in Las Vegas, met Pamela Anderson aan zijn zijde. Nu is hij drie maanden te zien in Nederlandse theaters. Op 2 en 3 april zijn er try-outs in de Meerpaal in Dronten; 5 april begint de voorstellingenreeks in De Harmonie in Leeuwarden. Voor speellijst klik hier.

 

poster VegasEen compleet dansensemble ‘The Divas of Magic’ werkt mee aan de show; Gail Davies tekende voor de choreografieën. Nieuwe dansnummers op speciaal voor deze show gearrangeerde muziek, teksten van André Breedland en nooit eerder vertoonde illusies maken deel uit van de vernieuwde Vegas show. Maar natuurlijk ontbreken de tophits van Hans Klok niet. In de show volgen we de illusionist op zijn levenspad. Als jongetje van acht jaar droomde hij van magische werelden en verre reizen. We bezoeken het circus, Parijs, India en Amerika. Klok vertelt het publiek over zijn tijd in Las Vegas en zijn avonturen daar met Pamela Anderson. De windmachines ontbreken niet, want zoals er al in Vegas werd geschreven: ‘Magic is in the Hair!’ Voor reserveren klik hier.

Lees ook:Hans Klok met Circus Hurricane in Carré
Lees ook:Hans Klok toert rond met The Houdini Experience
Lees ook:Hans Klok met House of Horror in Carré Amsterdam
Lees ook:Hans Klok met The New Houdini in Carré
Lees ook:Chippendales Most Wanted Tour met Jim Bakkum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>