Hans Klok toert rond met The Houdini Experience

IMG_20160511_193537Dit voorjaar triomfeerde Hans Klok in Londen met zijn show Circus Hurricane die vorig jaar met groot succes door het land toerde. Vanaf 15 november presenteert Stardust Circus International het vervolg hierop: The Houdini Experience van Circus Hans Klok. De spannende show is een eerbetoon aan de legendarische illusionist en ontsnappingskunstenaar Harry Houdini, een legende van de vorige eeuw. In 1903 trad hij ook in ons land op. Onder meer in het toenmalige Rembrandttheater op het Amsterdamse Rembrandtplein.

Hans Klok voert in hoog tempo spannende Houdini illusies uit. Zo heeft Klok de legendarische onderwater ontsnapping van Houdini verwerkt in ‘The Jaws of Death’. Houdini kondigde deze act zelf aan met de woorden: ‘Falen betekent verdrinken’. Klok presenteert voor het eerst een nog sensationelere Houdini illusie: ‘De klauwen van de dood’. Hij hangt in een dwangbuis aan een touw, dat in brand wordt gestoken. Klok moet zich binnen 60 seconden weten te bevrijden, anders stort hij neer. Hans Klok toert tot en met 3 februari door het land; speellijst: zie website.

Lees ook:Hans Klok met The New Houdini in Carré
Lees ook:Hans Klok met House of Horror in Carré Amsterdam
Lees ook:Hans Klok met Circus Hurricane in Carré
Lees ook:Hans Klok toert met vernieuwde Las Vegas Show rond
Lees ook:Big Apple Circus: Metamorphosis 23 november in tien bioscopen van Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>