Hans Klok met The New Houdini in Carré

Triomfeerde Hans Klok twee jaar geleden met zijn show Circus Hurricane en toerde hij afgelopen voorjaar met The Houdini Experience door het land, nu staat de snelste illusionist ter wereld met The New Houdini in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, van dinsdag 16 juli tot en met zondag 25 augustus (2016: klik hier). De spannende show is een eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse boeienkoning en ontsnappingskunstenaar Harry Houdini.

Houdini was een legende in de vorige eeuw die bij zijn illusies zijn leven op het spel zette. In 1903 trad hij ook in ons land op, onder meer in het toenmalige Rembrandt Theater op het Amsterdamse Rembrandtplein. Hans Klok voert in hoog tempo spannende illusies van Houdini uit en laat een aantal spectaculaire nieuwe stunts zien. In ‘De klauwen van de dood’ hangt hij in een dwangbuis aan een touw, dat in brand wordt gestoken. Klok moet zich binnen 60 seconden weten te bevrijden, anders stort hij neer.

Lees ook:Hans Klok toert rond met The Houdini Experience
Lees ook:Hans Klok met House of Horror in Carré Amsterdam
Lees ook:Hans Klok met Circus Hurricane in Carré
Lees ook:Hans Klok toert met vernieuwde Las Vegas Show rond
Lees ook:Vrijdag en zaterdag Top Gear Live in Ziggo Dome Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>