Hans Klok met Circus Hurricane in Carré

‘Kom Klokkijken in Carré’, luidt de de reclameboodschap om publiek te trekken: donderdag 28 juli tot en met zondag 28 augustus 2011 is Koninklijk Theater Carré in Amsterdam het domein van Hans Klok, met zijn nieuwe show, volgens de website van het theater ‘de grote zomersensatie van Carré’ (2013: klik hier). De nieuwe show is de nieuwe versie van zijn successhow ‘Hurricane’. Klok droomde er altijd van een show te maken die is gebaseerd op het circus en noemt zijn nieuwe show ‘Circus Hurricane’.

 

De bekende illusies komen voorbij, maar Klok heeft ook gewerkt aan zijn nieuwste kunstje: vliegen. Onder het motto ‘nog nooit vertoond’ vliegt Nederlands meest spraakmakende illusionist Hans door het theater: voor het eerst in zijn carrière en voor het eerst in het 125-jarige Carré. ‘Als een blonde engel zal Hans nu alle wetten van de zwaartekracht overtreden en schijnbaar gewichtsloos als een hedendaagse (macho) Peter Pan in Carré rondvliegen’, meldt de aankondiging. Naast de illusionist met al zijn spektakel combineert gij zijn eigen trucs met die van verschillende gasten uit de hele wereld.

Lees ook:Hans Klok met House of Horror in Carré Amsterdam
Lees ook:Hans Klok toert rond met The Houdini Experience
Lees ook:Hans Klok met The New Houdini in Carré
Lees ook:Hans Klok toert met vernieuwde Las Vegas Show rond
Lees ook:Ellen ten Damme met Cirque Stiletto in Carré

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>