Holiday on Ice in Essen

Holiday on Ice komt dit jaar niet naar Nederland, maar is wel in Duitsland, niet ver van de grens met ons land vandaan, te zien (speellijst: klik hier). Zaterdag 28 december tot en met woensdag 1 januari staan de ijsdansers met de nieuwe Holiday on Ice Show Platinum in de Grugahalle in Essen en 4 en 5 januari in de Lanxess Arena in Keulen. Wat wèl te zien is, in de Utrechtse Jaarbeurs, is ‘Worlds of Fantasy’ van Disney on Ice. Dat heeft niets te maken met Holiday on Ice, maar het is wel een sprookjesachtige ijsshow, tot en met maandag 29 december.

Niet ver van de grens vandaan volgen nog 17 tot en met 19 januari in de Westfalenhallen in Dortmund en 29 januari tot en met 2 februari in de Mitsubishi Electric Halle in Düsseldorf. Op andere data verderop in Duitsland en vanaf eind februari in Frankrijk. De organisatie hoopt komend jaar weer naar Nederland te komen.

Zie ook: IJsbeelden Festival Zwolle en IJstijd!

Lees ook:Holiday on Ice in de RAI
Lees ook:Holiday on Ice is beste ijsshow ooit
Lees ook:Holiday on Ice in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Holiday on Ice nog in Utrecht en Maastricht
Lees ook:Holiday on Ice toert met Tropicana door het land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>