Holiday on Ice in de RAI

Vrijdag 4 tot en met zondag 13 december 2009 is de RAI in Amsterdam gastheer van Holiday on Ice (2012: klik hier). Deze herfst toert de ijsrevue door het land  met de familieshow ‘Spirit of the World’: een reis langs alle continenten. Holiday on Ice is opgericht in 1943, maar weet ieder jaar een nieuw ijsspektakel te brengen met de beste schaatsers van het moment en met de nieuwste stunts. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen de helft korting de toegang tot het ijsspektakel.

De ijsrevue is volgens de website van Holiday on Ice ’van wereldniveau, met  veertig schaatsers, waaronder van Olympisch niveau, spraakmakende stunts en een met een Award bekroond decor.’ Na Amsterdam is de show van 16 tot en met 20 december 2009 nog te zien in MECC Maastricht en van 23 december tot en met 3 januari 2010 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees ook:Holiday on Ice toert rond met Spirit of the World
Lees ook:Holiday on Ice is beste ijsshow ooit
Lees ook:Holiday on Ice met Tropicana in de RAI
Lees ook:Holiday on Ice toert met Tropicana door het land
Lees ook:Holiday on Ice toert door Nederland met SPEED

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>