Holiday on Ice toert rond met Spirit of the World

Holiday on Ice is vanaf donderdag 15 oktober 2009 terug in Nederland, dit jaar met de familieshow ‘Spirit of the World’: een reis langs alle continenten (editie 2012: klik hier). De ijsrevue is popgericht in 1943, maar weet ieder jaar een nieuw ijsspektakel te brengen met de beste schaatsers van het moment en met de nieuwste stunts. Kinderen tot en met 12 jaar krijgen de helft korting de toegang tot het ijsspektakel van wereldniveau, met schaatsers van Olympisch niveau en een met een Award bekroond decor en spraakmakende stunts.

Van donderdag 15 tot en met zondag 18 oktober 2009 met try-outs in de Uithof in Den Haag en vanaf woensdag 21 oktober in Ahoy Rotterdam. Daarna toert de show tot eind van het jaar rond door het land en doet acht steden aan: Enschede, Arnhem, Groningen, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Maastricht en Utrecht.

Lees ook:Holiday on Ice in de RAI
Lees ook:Holiday on Ice toert rond met Energia
Lees ook:Holiday on Ice toert door Nederland met SPEED
Lees ook:Holiday on Ice toert met Tropicana door het land
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Quidam’ in Ahoy Rotterdam

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Holiday on Ice toert rond met Spirit of the World

  1. janieke ensing

    spirit of the world was prachtig. goede stunts. dit is al de 5de keer dat ik naar holiday on ice ga. dit keer was het wel heel anders als normaal. een heel nieuw onderwerp, de kledingstijl was anders als normaal. normaal word er in lange prachtige jurken gedanst, en nu werd er gedanst in kleding in onze tijd. ik kan iedereen aanraden om hier naar toe te gaan. de overgangen waren erg mooi doorgegeven. de show was meer dan ik me ervan had voorgesteld. ik hoorde al slechte verhalen, maar die vind ik zwaar onteregd. ik vind dat iedereen deze show zou moeten zien, want het is super om mee te maken.

      /   Reply  / 
  2. karin

    of het aan de première in de jaarbeurs lag? Teleurstellend!!
    na afloop volgden tegelijk alle teleurgestelde reakties, vlg jaar geen kaartjes meer kopen aub..
    (zonde v al dat geld, 80 euro voor 1 gezin is veel geld). de lichtshow was daarentegen het mooiste spektakel vd show, de rest één groot onsamenhangend slecht uitgevoerd geheel.
    dit was het 6e maar tevens ook het laatste jaarlijks terugkerend evenement met de feestdagen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>