Huishoudbeurs 2011 in de RAI

Van zaterdag 12 tot en met zondag 20 februari 2011 vindt de 66e Huishoudbeurs plaats in de RAI Amsterdam (editie 2013: klik hier). Op Nederlands grootste evenement voor vrouwen biedt ruim 450 exposanten de nieuwste snufjes op het gebied van wonen, verzorging, mode, vrije tijd en culinair. Mode en verzorging zijn te vinden in hal 1, wonen in 1 & 7, modeshoppen in hal 4, Vrijetijd in hal 7, Culinair in hal 8 en Huishoudelijk shoppen in hal 10. Het centrale plein in hal 2 wordt dit jaar omgetoverd tot Festival Fantastique, een kleurrijke parade van tenten en live vermaak op een groot podium.

 

De Huishoudbeurs werd in 1950 in het leven geroepen om de Nederlandse huisvrouw te informeren over nieuwe producten voor het huishouden. Het was meteen een groot succes. In de loop der jaren veranderde de beurs tot een waar shopping walhalla en een vriendinnenfeest voor honderdduizenden vrouwen. Voor de deuren opengingen, trok deze editie al veel aandacht met het nieuws dat ‘de duurste vibrator ter wereld’.: de Inez Gold, er in hal 1 voor tien mille te koop zal zijn: een stalen hebbedingetje gelaagd met 18 karaats goud.

 

Musical Petticoat met Chantal Jansen (tot eind deze maand te zien in Carré) verzorgt zaterdag de opening, samen met tv-babe Victoria Koblenco en ruimtevaarder Wubbo Ockels. Iedere dag treden bekende artiesten op. Voice of Holland winnaar Ben Saunders moet wegens een te volle agenda afzeggen; voor hem in de plaats komen de 3J’s: op Valentijnsdag, maandag 14 februari. Op het grote podium zijn dagelijks spelshows en workouts en optredens van onder andere Wesley, Thomas Berge, Jannes, Jan Keizer en Annie Schilder, Peter Beense, Helemaal Hollands en Patty Brard.

 

Vanaf woensdag 16 februari staat ook de Negenmaandenbeurs in de RAI: het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Verzorging, voeding, babykleertjes, vervoer, kinderkamers en speelgoed. De Huishoudbeurs is dagelijks open van 11.00 tot 18.00 uur; donderdag en vrijdag tot 22.00 uur. Het Festival Fantastique is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur. Het openbaar vervoer in Amsterdam houdt stakingsacties: maandag 14 februari rijden er minder tframs, metro’s en bussen in de hoofdstad.

Lees ook:Huishoudbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Barbie opent Huishoudbeurs 2009
Lees ook:PUUR op de Huishoudbeurs
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:RAI Huishoudbeurs 2013

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Huishoudbeurs 2011 in de RAI

  1. wilma van de ven

    nou ben er geweest maar niets vernieuwends gezien
    en het was nog zowat hetzelfde als 4 jaar terug

      /   Reply  / 
  2. laura

    Bedankt, ik ga niet mee. Zonde van mijn geld

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>