Huishoudbeurs 2012 in de RAI

Zaterdag 18 februari 2012 opent Gerard Joling de 66e editie van de Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI, met de nieuwste snufjes op het gebied van wonen, verzorging, mode, vrije tijd en culinair (2013: klik hier). Nederlands grootste evenement voor vrouwen duurt tot en met zondag 26 februari. Naast 400 winkels onder één dak zijn er workshops, demonstraties, proeverijen, beursaanbiedingen en tal van optredens.

Mode en verzorging zijn te vinden in hal 1, wonen is te vinden in de hallen 1, 6 en 7, Modeshoppen in hal 4, Vrije tijd in hal 7, Culinair in hal 11 en Huishoudelijk shoppen in hal 10. Hal 2 wordt opnieuw omgetoverd tot Festival Fantastique, met een beauty carrousel, sample store, fashion forest, mini reuzenrad en live optredens op het hoofdpodium. Een scala aan sterren komt naar de RAI, waaronder zaterdag René Froger, Ralf Mackenbach, Thomas Berge en de 3 J’s, zondag en woensdag Opera Familia, maandag Gerard Joling en een mysterie guest, dinsdag Wolter Kroes en Rene Schuurmans, woensdag Jody Bernal en Birgit Lewis, donderdag Lange Frans en Jannes, vrijdag Ben en Dean Saunders en Dries Roelvink, de tweede zaterdag LA The Voices en Dre & Roxanne Hazes en op de slotdag Dean Saunders en Django Wagener. Daarnaast komen tal van BN’ers op signeersessies, demonstraties, opnames (waaaronder Shownieuws van SBS  6) en spelshows.

 

De eerste Huishoudbeurs in 1950 was meteen een groot succes. Opgezet om de Nederlandse huisvrouw te informeren over nieuwe huishoudelijke producten, veranderde de beurs meer en meer in een shopping walhalla en een vriendinnenfeest voor honderdduizenden vrouwen.Vanaf woensdag 15 februari staat de Negenmaandenbeurs in hallen 8 en 9: het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Verzorging, voeding, babykleertjes, vervoer, kinderkamers en speelgoed. De Huishoudbeurs is dagelijks open van 11.00 tot 18.00 uur; donderdag en vrijdag tot 22.00 uur. Het Festival Fantastique is iedere dag geopend vanaf 10.00 uur.

Lees ook:RAI Huishoudbeurs 2013
Lees ook:Huishoudbeurs 2011 in de RAI
Lees ook:Sterren on Tour – muzikale hofleverancier Huishoudbeurs
Lees ook:Zaterdag 20 februari begint de 71e Huishoudbeurs in de RAI
Lees ook:Huishoudbeurs 2014 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>