Barbie opent Huishoudbeurs 2009

Barbie opent zaterdag 14 februari 2009 de 64e Huishoudbeurs, die tot en met zondag 22 februari in de RAI in Amsterdam staat (editie 2013: klik hier). Ze viert haar 50ste verjaardag. Ken komt niet, ook al zijn ze inmiddels 43 jaar samen. Barbie komt met visagist en haarstylist Mari van de Ven. Op het themaplein staat een stand met een expositie 5 decennia Barbies: de evolutie van de pop als mode -en stijlicoon. De eerste poppen uit de jaren 60 weerspiegelden de couture uit Parijs; in de loop der jaren werd ze hartsvriendin van hele generaties meisjes. Het vriendinnenfeest op het themaplein Bubbles wordt voor een groot deel verzorgd door warenhuis V&D (hoofdsponsor dit jaar): tijdens drie modeshows per dag wordt de nieuwe voorjaarsmode getoond, die in de shops te vinden is.

 

Modeaccessoires zijn dit voorjaar een must-have, er zijn allerlei workshops met veel trucs en tips voor een sexy décolleté en lingerie, visagisten bieden een make-up make-over en kleurencoaches geven advies over kleur en kleding. Naast mode is er van alles te vinden op culinair gebied, verzorging, vrije tijd en wonen. Op het podium zijn dagelijks optredens van bekende artiesten, zoals Gerard Joling, Gordon, Danny de Munk, Ramses Shaffy en Thomas Berge. Op 21 februari komt een indrukwekkende mystery guest. Daarnaast lopen bekende Nederlanders rond, zoals Daphne Deckers, Patty Brard, Rob Geus en Mari van de Ven. Er zijn signeersessies van artiesten en schrijvers. La Place verzorgt verschillende terrassen en in de Marché Shop staat een heuse chocoladefontein.

 

Vanaf woensdag 18 februari 2009 staat ook de Negenmaandenbeurs in de RAI: het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Verzorging, voeding, babykleertjes, vervoer, kinderkamers en speelgoed. De Huishoudbeurs is open van 11.00 tot 18.00 uur; donderdag 19 en vrijdag 20 februari tot 22.00 uur. Themaplein Bubbles is dagelijks vanaf 10.00 uur open.

Lees ook:Huishoudbeurs 2011 in de RAI
Lees ook:PUUR op de Huishoudbeurs
Lees ook:Huishoudbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:SBS 6 op de Huishoudbeurs
Lees ook:Huishoudbeurs bestaat 65 jaar

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Barbie opent Huishoudbeurs 2009

  1. Pingback: Negenmaandenbeurs naast Huishoudbeurs in de RAI | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>