SBS 6 op de Huishoudbeurs

Zaterdag 9 februari gaat de Huishoudbeurs open (editie 2013: klik hier). Tot en met 17 februari van 11-18 uur en 14 en 15 februari tot 22 uur. Vanaf 10 uur zijn bezoekers welkom op het themaplein PUUR. Na het succes in 2007 is televisiezender SBS 6 ook dit jaar weer aanwezig op de Huishoudbeurs. Veel bekende gezichten van SBS 6 zullen te zien zijn: kok en keurmeester Rob Geus zal gaan koken met sterren, Piet Paulusma (van het weerbericht), Viktor Brand, Shownieuws, optredens van Nederlandse artiesten en natuurlijk veel presentatoren van SBS 6. Er zijn elke dag mooie prijzen te winnen, tv-programma’s te bekijken en bekende Nederlanders tegen het lijf te lopen.

Rob Geus zoekt in zijn boek ‘De smaak van topsport’ naar de balans tussen voeding en sportprestaties: juiste voeding kan net het verschil maken tussen winnen en verliezen. Rob sprak met sporters over voeding. Aan de hand van hun lievelingsmaaltijden maakte Rob recepten, die ook in het boek staan. Een diëtiste gaat dieper in op tips van sporters.

 

Wat valt er te beleven? Een slordige 450 bedrijven presenteren hun nieuwe producten. Zo heeft Unox een ‘Eerlijk is Heerlijk’ eiland in de Culinaire hal en serveert een bord biologische boerenkool, de populairste stamppot van Nederland, met rookworst van Unox. Peijnenburg presenteert Koffieleutjes, maar organiseert ook koekhappen met een heuse ‘koekhapjump’. Philadelphia Zuivelspread geeft ieder uur een workshop, waar ze laten zien dat het niet alleen op de boterham kan: er kan ook mee worden gekookt. 

 

Dit jaar staat het themaplein in het teken van PUUR. Op het podium presenteert V&D grofweg om het uur een modeshow voor vrouwen en mannen. La Place verzorgt eten en drinken. Zaterdag treedt Ali B op, zondag Berget Lewis, maandag en dinsdag Do, woensdag 3J’s, donderdag en zaterdag Nick & Simon, vrijdag en zondag Jeroen van der Boom. Sky Radio 101 FM staat op het themaplein met PUUR muziek, geen DJ’s. Greenpeace toont in een onderwaterbel de wondere wereld van de walvis. 

Andere bekende Nederlanders die de Huishoudbeurs extra kleur geven of het publiek vermaken met muziek en show zijn onder andere André van Duin, Henkjan Smits, Rob Verlinden, Barry Stevens, Froukje Jansen, Bas Westerweel, Rob Geus. Op woensdag 13 februari verzorgt Babette van Veen de opening van de Negenmaandenbeurs, die gelijktijdig met de Huishoudbeurs wordt gehouden.

Lees ook:Barbie opent Huishoudbeurs 2009
Lees ook:PUUR op de Huishoudbeurs
Lees ook:Huishoudbeurs bestaat 65 jaar
Lees ook:Negenmaandenbeurs in de RAI
Lees ook:Huishoudbeurs 2011 in de RAI

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “SBS 6 op de Huishoudbeurs

  1. Pingback: Negenmaandenbeurs in de RAI | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>