PUUR op de Huishoudbeurs

De vrouw van nu wil terug naar de basis. PUUR is dit jaar het thema van de 63e Huishoudbeurs van zaterdag 9 tot en met zondag 17 februari in de RAI in Amsterdam (editie 2011: klik hier). Het thema wordt ieder jaar vastgesteld op basis van nieuwe trends en ontwikkelingen. PUUR gaat over oorspronkelijkheid, echtheid, alles wat natuurlijk is. De basis van PUUR is ‘jezelf zijn en genieten van de dingen die verrijken en belangrijk zijn’. Zo’n 450 exposanten tonen de nieuwste trends op gebied van mode, verzorging, gezondheid, koken, wonen en vrije tijd.

 

Op de beurs valt van alles te beleven: adviezen, metamorfoses, nieuwtjes, tips, koopjes, prijzen winnen, verwend worden, modeshows, workshops, demonstraties, signeersessies, gemiste afleveringen bekijken van ’The Bold and the Beautiful’, praten over huisdieren met Martin Gaus, praten met Bekende Nederlanders over afvallen, koken met sterren. Kijk op het dagprogramma van de beurs.  

Dagelijks treden artiesten op en Sky radio verzorgt uitzendingen. Je kunt adviezen krijgen op het gebied van mode, verzorging, gezondheid: vetpercentage opmeten, caloriebehoefte laten uitrekenen, meedoen aan pilates, yoga en fitness, masseren. Er zijn schilderdemonstraties, stands over wonen, reizen, spiritualiteit. Is er een kleine op komst? Vanaf woensdag 13 februari staat ook de Negenmaanden beurs in de RAI: het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s. Verzorging, voeding, babykleertjes, vervoer, kinderkamers en speelgoed.   

 

 

De beurs is open van 11.00 tot 18.00 uur; donderdag 14 en vrijdag 15 februari tot 22.00 uur. De entree kost online 12,50 en 16,50 aan de deur. Er zijn meer prijscategorieën (kinderen, 65+, groepen, avondkaartjes; combinaties met treinreizen; parkeren): zie de website (bij online bestellen maakt u kans op een verwenweekend). De entree is ook geldig op de Negenmaanden beurs.  

 

 

 

 

Lees ook:Actieve vijftigers gaan naar de FivBeurs in Hengelo
Lees ook:Nationale Gezondheidsbeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Ladies EvenTT Assen
Lees ook:Lentebeurs 2008 in Maastricht: ‘springlevend voelen’
Lees ook:Dé Najaarsbeurs 2008 in Ahoy

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “PUUR op de Huishoudbeurs

  1. Pingback: SBS 6 op de Huishoudbeurs | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>